Jadłospis

                               JADŁOSPIS

Poniedziałek – 24.03.25r.

       

Makaron w sosie bolognese, sok jabłkowy.        

 

Wtorek – 25.03.25r.

 

Polędwiczki w sosie własnym, surówka z kapusty czerwonej, ziemniaki z zieleniną, kompot truskawkowy.

 

Środa – 26.03.25r.

 

Frykadekli, mix sałat, ziemniaki z zieleniną, kompot wiśniowy.

 

Czwartek – 27.03.25r.

 

Zupa gyros, pieczywo mieszane, mufinki.

 

Piątek – 28.03.25r.

 

Paluszki rybne, surówka z kapusty kiszonej, ziemniaki z zieleniną, kompot śliwkowy.

 


W zakładzie używane są: zboża zawierające gluten, soja, mleko, ryby, seler, gorczyca, nasiona sezamu.
Szczegółowy jadłospis z uwzględnieniem alergenów i wartości odżywczych znajduje się w stołówce i biurze intendenta szkoły.