Jadłospis
JADŁOSPIS
Poniedziałek – 24.03.25r.
Makaron w sosie bolognese, sok jabłkowy.
Wtorek – 25.03.25r.
Polędwiczki w sosie własnym, surówka z kapusty czerwonej, ziemniaki z zieleniną, kompot truskawkowy.
Środa – 26.03.25r.
Frykadekli, mix sałat, ziemniaki z zieleniną, kompot wiśniowy.
Czwartek – 27.03.25r.
Zupa gyros, pieczywo mieszane, mufinki.
Piątek – 28.03.25r.
Paluszki rybne, surówka z kapusty kiszonej, ziemniaki z zieleniną, kompot śliwkowy.
W zakładzie używane są: zboża zawierające gluten, soja, mleko, ryby, seler, gorczyca, nasiona sezamu.
Szczegółowy jadłospis z uwzględnieniem alergenów i wartości odżywczych znajduje się w stołówce i biurze intendenta szkoły.