Jadłospis

                               JADŁOSPIS

Poniedziałek – 09.06.25r.

       

Zupa żurek, parówka, pieczywo mieszane, banan.  

 

Wtorek – 10.06.25r.

 

Bitka ze schabu, sałatka z ogórka, ziemniaki z zieleniną, kompot wiśniowy.

 

Środa – 11.06.25r.

 

Kotlet drobiowy, marchewka na ciepło , ziemniaki z zieleniną, kompot malinowy.

 

Czwartek – 12.06.25r.

 

Leczo z makaronem, sok jabłkowy.

 

Piątek –13.06.25r.

 

Ryba zapiekana z serem, surówka z kapusty kiszonej, ziemniaki z zieleniną, kompot owocowy..

 


W zakładzie używane są: zboża zawierające gluten, soja, mleko, ryby, seler, gorczyca, nasiona sezamu.
Szczegółowy jadłospis z uwzględnieniem alergenów i wartości odżywczych znajduje się w stołówce i biurze intendenta szkoły.