Jadłospis
JADŁOSPIS
Poniedziałek – 09.06.25r.
Zupa żurek, parówka, pieczywo mieszane, banan.
Wtorek – 10.06.25r.
Bitka ze schabu, sałatka z ogórka, ziemniaki z zieleniną, kompot wiśniowy.
Środa – 11.06.25r.
Kotlet drobiowy, marchewka na ciepło , ziemniaki z zieleniną, kompot malinowy.
Czwartek – 12.06.25r.
Leczo z makaronem, sok jabłkowy.
Piątek –13.06.25r.
Ryba zapiekana z serem, surówka z kapusty kiszonej, ziemniaki z zieleniną, kompot owocowy..
W zakładzie używane są: zboża zawierające gluten, soja, mleko, ryby, seler, gorczyca, nasiona sezamu.
Szczegółowy jadłospis z uwzględnieniem alergenów i wartości odżywczych znajduje się w stołówce i biurze intendenta szkoły.